Overlockers Gama
Janome bën një linjë të plotë e overlockers për çdo buxhet apo aftësi – nga modelet tona themelore MyLock të overlocker tonë 1200D dhe makinë coverstitch, overlockers tona do të sjellë një fund profesionale për të gjitha projektet tuaja. Risi Janome ka zhvilluar udhëzon lehtë fije, një sistem të avancuar të ushqyer, dhe më shumë hapësirë qepje për të ndihmuar ju në duke bërë çdo projekt një sukses.

[custom-facebook-feed]