Qëndisje / Qepje Gama

Bota e Janome Profesionale-Style qëndisje dhe qepje sjell mjete të mahnitshme për talentet tuaja krijuese. Nëse ju të gëzojnë embroidering, qepje dekor në shtëpi dhe veshje, Quilting, ose të bëjë një kombinim i çdo gjëje, këto makina bëjnë atë edhe më të këndshme. Makina Janome qëndisje shfrytëzojë teknologjitë e intuitive dhe janë të qetë, të qetë dhe të lehtë për t’u përdorur. Disa modele Janome qëndisje të ketë një patentuar ndërtuar në njësi qëndisje – një Janome ekskluzive!

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue