Gama e kompjuterizuar
Risi Janome inkorporuar teknologjinë prerë në çdo modele të kompjuterizuara të prodhuara. Gamë të gjerë të teknologjisë kompjuterike në dispozicion sot lejon veçori të përparuara që e bëjnë qepje dhe Quilting koha më produktive. Një njësi qendrore të përpunimit kontrollon funksionet e mëdha të tilla si bar gjilpërë, duke siguruar më shumë pozicione gjilpërë dhe një pasuri e opsioneve thur, ndërsa ndërtuar në kujtim bankat lejojë që të rregulloje qepje ose të shpëtuar thur kombinime për përdorim të mëvonshëm.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue